astra.today
Astrologjia Janar 2021
Live Support Ndihma Kontaktoni
Astrologjia Ti Astrolog Analizat Paramendim Magazino Chat Njohje wiki Sa më sipër ashtu edhe më poshtë

Kalimet

Ky program tranzit paraqet parashikimet ditore sipas rendit të forcës dhe më pas tregon kalimin e planetëve nëpër shtëpitë natale.

Anëtarët tanë e preferojnë atë sepse kur marrin shumë aspekte, ata duan të dinë se ku t'i japin përparësi dhe rëndësi.

Shihni shembuj

Ky program është i dukshëm dhe mund të përdoret vetëm nga anëtarët tanë. Për t'u bashkuar me klikoni këtu!