astra.today
Astrologjia Janar 2021
Live Support Ndihma Kontaktoni
Astrologjia Ti Astrolog Analizat Paramendim Magazino Chat Njohje wiki Sa më sipër ashtu edhe më poshtë

Kthimi diellor

Momenti kur Dielli është përsëri çdo vit në fatin e saktë të lindjes sonë, është një metodë e besueshme për të parashikuar se çfarë të presim për këtë kohë deri në ditëlindjen tonë të ardhshme.

Vetëm me USD 40 (much? no problem! DIY USD 9)

Ky parashikim përbëhet nga dy tekste Nga 30 te 60 faqe, për lexim dhe shtypje! Shembull
Ju do të merrni porosinë tuaj në emailin tuaj brenda 24 orëve të ardhshme!

Email:

Emrin:Qyteti i lindjes

Vendbanimi: