astra.today
.·. and every day ·.·
Live Support Ndihmë Kontakt
Astrologji Ju Astrolog Analizat Divination Magazino Takim wiki Si më lart kështu më poshtë

Kthimi Hënor

Momenti kur Hëna gjendet një herë çdo muaj në fatin e saktë të lindjes sonë, është një metodë e besueshme për të parashikuar, se çfarë të presim nga ai muaj në tjetrin.

për VETM USD 40 (much? no problem! DIY USD 9)

Parashikimi përbëhet nga dy tekste Nga 30 në 60 faqe, lexoni dhe shtypni! Shembull
Do të merrni porosinë tuaj në emailin tuaj brenda 24 orësh!

Email:

Emri:Qyteti i lindjes

Vendbanimi: