astra.today
Astrologjia Janar 2021
Live Support Ndihma Kontaktoni
Astrologjia Ti Astrolog Analizat Paramendim Magazino Chat Njohje wiki Sa më sipër ashtu edhe më poshtë

Analiza e plotë e Horoskopit të Ditëlindjes

Këto Analiza Përmbajnë Shumë më shumë informata Me këtë analizë do të keni në duar të gjitha të dhënat e lashta dhe moderne që përbëjnë horoskopin tuaj të lindjes. Përfshin interpretimet e Chiron, Pallas Athena, Demeter, Hera, Estia, Lidhjet e Hënës dhe Lilith dhe aspektet e Horoskopit dhe Muzgut me planetët. Përfshihen gjithashtu interpretime të Triplets, Quadruplets, Hemisferës Sovraniteti, Personal Shade and Aura, Dielli dhe Hëna, Polariteti dhe më shumë.

Vetëm me USD 20 (much? no problem! DIY USD 9)

Nga 30 te 60 faqe, për lexim dhe shtypje! Shembull
Ju do të merrni porosinë tuaj në emailin tuaj brenda 24 orëve të ardhshme!

Email:

Emrin:Qyteti i lindjes