astra.today
Astrologjia Janar 2021
Live Support Ndihma Kontaktoni
Astrologjia Ti Astrolog Analizat Paramendim Magazino Chat Njohje wiki Sa më sipër ashtu edhe më poshtë

Horoskopi i Ditëlindjes

Ky program i analizës së lindjeve është i ndryshëm nga çdo program tjetër i ngjashëm që keni përdorur ose parë diku tjetër. Ky program punon, mendon dhe llogarit si një astrolog i vërtetë dhe vendos detajet e horoskopit natal në rendin e duhur që lexuesi duhet të lexojë në mënyrë që të kuptojë më mirë kuptimin e gjithçkaje që është shkruar në faqet e tij.

Ky program përdor inteligjencën artificiale, domethënë, rendit të gjithë parametrat parësorë dhe sekondarë të përdorur nga një astrolog i vërtetë për të kryer një analizë të lindjes.

Kjo mund të shihet nga të gjithë drejtpërdrejt dhe drejtpërdrejt duke parë fillimisht rendin në të cilin vendosen fytyrat, domethënë, për secilën temë veçmas, së pari lexojmë fytyrën më të fortë, pastaj tjetrën dhe kështu me radhë. deri në fund të analizës. Temat janë renditur bazuar në librin klasik dhe të lartë të Alan Leo "Çelësi i Horoskopit Tuaj", plus shumë informacion sekondar p.sh. asteroide, të cilat ende nuk ishin zbuluar në kohën e Leos, por gjithashtu informacione shtesë për shkrimet shumë tradicionale të astrologjisë, të mbledhura nga shumë burime të ndryshme.

Shihni shembuj

Ky program është i dukshëm dhe mund të përdoret vetëm nga anëtarët tanë. Për t'u bashkuar me klikoni këtu!